JOHAN - Battle of The Band Rakan Muda Seni Budaya Kemaman 2009
Share






JUARA - Pertandingan Juara Band Metro 2009
Share






Studio Temenggong (Zelie Entertainment)
Share


Terima kasih banyak-banyak la sebab korang sudi gak lepak kat blog kitorang yer. Untuk langkah permulaan kitorang dalam dunia 'blogging' ni, kitorang nak persembahkan la himpunan gambar-gambar yang ada dalam simpanan kitorang kan...Nak sembang panjang pun bukan kitorang pandai sangat nak susun bahasa. Harap sangat la korang faham dengan bahasa kitorang kat sini...hihihi...

Dalam post kali ni, kitorang ada load antara gambar-gambar kitorang semasa di studio. Apa-apa pun enjoy!!!







"Snap...Snap..." (versi Besar Punya!!!)
Share

TERAJU UTAMA TEMENGGONG
Share


-------------------------------------------------------------------------------------------------------
BIODATA AHLI
-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Nama Komersial : ZELIE
Nama Sebenar : MOHD AZLI BIN MOHD @ MOHD AZIZ
Posisi : GITAR UTAMA/KETUA KUMPULAN
Tarikh Lahir : 28 DISEMBER 1974
Asal : DUNGUN






Nama Komersial : IJOE
Nama Sebenar : WAN MOHD IZZUL IHSAN
Posisi : VOKALIS
Tarikh Lahir : 27 SEPTEMBER 1985
Asal : DUNGUN




Nama Komersial : IWAN
Nama Sebenar : MOHD IRWAN SHAH BIN YUSOF
Posisi : GITAR BASS
Tarikh Lahir : 12 MEI 1983
Asal : DUNGUN




Nama Komersial : AYOSH
Nama Sebenar : MOHD SHAIFULNIZAM BIN ABDULLAH
Posisi : VOKALIS
Tarikh Lahir :
Asal : DUNGUN




Nama Komersial : YUS
Nama Sebenar :
Posisi : VOKALIS
Tarikh Lahir :
Asal : DUNGUN




Nama Komersial : YAR
Nama Sebenar :
Posisi : VOKALIS
Tarikh Lahir :
Asal : DUNGUN




Nama Komersial : ZIZIE
Nama Sebenar : AZIZEE BIN AZIZ
Posisi : PEMAIN DRAM
Tarikh Lahir : 23 FEBRUARI 1977
Asal : DUNGUN






Nama Komersial : ALONG
Nama Sebenar : MASNI MANAN
Posisi : VOKALIS
Tarikh Lahir : 22 MEI 1974
Asal : DUNGUN



Nama Komersial : AZUAN
Nama Sebenar : AHMAD AZWAN BIN AHMAD SHAIFULDDIN
Posisi : VOKALIS
Tarikh Lahir :
Asal : DUNGUN




Nama Komersial : AZLEEN
Nama Sebenar : MOHD AIRUL AZLEEN BIN MOHD AZLI
Posisi : VOKALIS
Tarikh Lahir : 31 JANUARI 1998
Asal : DUNGUN




Nama Komersial : MEI
Nama Sebenar : ABD. RAHMAN BIN HAMID
Posisi : VOKALIS
Tarikh Lahir : 6 FEBRUARI 1983
Asal : DUNGUN
TUNGGU...!!!!
Blog Kami Masih Dalam Pembikinan
AKAN AKTIF TIDAK LAMA LAGI
Jumpa Korang Semua Nanti Yer...!!!





  • Terdapat ralat dalam alat ini

    Peminat